Publicat el 02/05/2008

Per fer macarrons amb cloïses heu de posar les cloïsses en remull amb aigua freda i sal fins que purguin tota la sorra.

Canviar l’aigua un parell de vegades. Coure els macarrons amb aigua abundant sal i una mica d’oli durant 8 minuts, escórrer i si no s’han d’utilitzar immediatament refrescar.

En una paella amb oli ofegar els alls i la ceba ratllats juntament amb la bitxo sencer. Quan comencin a agafar color escampar una cucharadita de farina, ofegar una mica, regar amb el vi i deixar coure un parell de minuts, després incorporar els tomàquets triturats, sense pell ni llavors, escampar-hi una mica d’orenga i rectificar de sal.

Deixar coure tot junt uns 8 minuts. Passat aquest temps incorporar les cloïsses, tapar la paella, avivar el foc i deixar que es abran.Mezclar els macarrons amb les almejasy la salsa, donar un bull a tot el conjunt i servir.

Ingredients

  • 300 g de macarrons
  • 400 g de cloïsses
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 bitxo
  • Orenga, oli i sal

Deixa un comentari