Publicat el 05/08/2021

Peleu l’all i la ceba i tritureu-los; ratlleu els tomàquets i reserveu-los.

Salpebreu les llamineres senceres i, la nit abans, poseu-les a marinar a la nevera amb el vi, la ceba, l’all i el tomàquet que teniu reservats.

Abans de cuinar-les traieu-ne les restes d’ingredients que tinguin enganxats.

Poseu oli en una paella i quan estigui calent fregiu les llamineres, a foc viu (han de quedar torrades per fora i una mica crues per dins); quan estigui al punt, reserveu-les.
A la mateixa paella, poseu-hi la salsa de marinar i deixeu-la coure a foc molt lent fins que es redueixi.

Talleu les llamineres a rodanxes una mica gruixudes, col·loqueu-les en una safata que pugui anar al forn, escampeu la salsa pel damunt i poseu la safata al forn, que ja tindreu calent a una temperatura suau (80º) per conservar-les calentes (no s’han de coure més perquè s’endureixen).

Es pot acompanyar amb puré de patata.

 

 

Ingredients

Ingredients:

  • 2 llamineres de porc
  • ½ ampolla de vi negre
  • 1 ceba gran
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 gra d’all
  • sal i pebre negre
  • oli d’oliva

Deixa un comentari