Flam de cafè
Publicat el 07/09/2014
Per fer flam de cafè, primer feu els vuit cafès (poden ser descafeïnats) i deixeu-los refredar. Quan estiguin freds, desfeu-hi el sobre de flam i reserveu-ho.
En un cassó, poseu la nata amb el sucre, i opcionalment la branca de canyella, a foc mitjà.
Així que comenci a bullir, incorporeu-hi la barreja del cafè, i aneu-ho remenant.
Quan torni a arrencar el bull, traieu-ho del foc i ompliu el motlle, que tindreu preparat amb el sucre cremat. Deixeu que qualli a la nevera.
Encara que no sigueu cafeters, tasteu-lo: queda un gust molt suau de cafè, no és gens fort. Podeu acompanyar el flam amb nata o gelat.
- 1 l de nata per muntar
- 4 cullerades soperes de sucre
- 1 sobre de flam Royal
- 1 branqueta de canyella (opcional)
- 8 tasses de cafè