Estofat de vedella
Publicat el 15/11/2010
Per fer estofat de vedella heu de sofregir la carn salpebrada a la cassola de pressió amb un gotet d’oli.
Tireu-hi les pastanagues en rodanxes i que es vagin enrossint mentre peleu les cebes, els tomàquets i els alls. Quan la carn sigui rossa, tireu-hi aquestes verdures trossejades juntament amb una fulla de llorer, l’orenga i el julivert trinxat.
Deixeu-ho coure i afegiu-hi el vi i el 1/4 de litre d’aigua. Tapeu l’olla i deixeu-ho coure una mitja hora a foc baix.
Destapeu l’olla i afegiu-hi les patates a trossos prèviament fregides i els pèsols. Si cal, una mica més d’aigua. Tapeu-ho i que cogui uns quatre minuts.
- 600 g de vedella
- 3 pastanagues
- 2 cebes mitjanes
- 2 tomàquets madurs
- 1 fulla de llorer, orenga i julivert
- 3 grans d’all
- oli, sal i pebre
- 6 patates grosses
- 100 g de pèsols
- 1 got de vi blanc
- 1/4 de litre de brou o aigua