Publicat el 29/06/2006

Per fer escopinyes amb salsa heu de posar les escopinyes en un recipient profund coberts amb aigua freda i una mica de sal, i deixar-les en remull uns 10 minuts.

Passat el temps escórrir-les i rentar-les a fons amb aigua freda.

Pelar i tallar finament les cebes, els porros i els alls. Posar oli en una cassola i ofegar les verdures, a foc mig, fins que canviïn de color, assaonar i escampar-hi la farina, removent contínuament per evitar que es cremi.

Seguidament, introduir les escopinyes, regar-les amb el vi i el fumet, tapar la cassola i anar-remenant fins que les escopinyes s’obrin.

Escampar-hi el julivert picat i servir immediatament.

Ingredients

  • 1 ½ kg de berberechos
  • 2 cebollas tiernas
  • 2 puerros
  • 4 ajos tiernos
  • 2 ramas de perejil
  • 1 cucharada de harina
  • 1 vasito de vino blanco
  • 1 vaso de fumet de pescado
  • aceite de oliva y sal

Deixa un comentari