Escopinyes amb salsa
Publicat el 29/06/2006
Per fer escopinyes amb salsa heu de posar les escopinyes en un recipient profund coberts amb aigua freda i una mica de sal, i deixar-les en remull uns 10 minuts.
Passat el temps escórrir-les i rentar-les a fons amb aigua freda.
Pelar i tallar finament les cebes, els porros i els alls. Posar oli en una cassola i ofegar les verdures, a foc mig, fins que canviïn de color, assaonar i escampar-hi la farina, removent contínuament per evitar que es cremi.
Seguidament, introduir les escopinyes, regar-les amb el vi i el fumet, tapar la cassola i anar-remenant fins que les escopinyes s’obrin.
Escampar-hi el julivert picat i servir immediatament.
- 1 ½ kg de berberechos
- 2 cebollas tiernas
- 2 puerros
- 4 ajos tiernos
- 2 ramas de perejil
- 1 cucharada de harina
- 1 vasito de vino blanco
- 1 vaso de fumet de pescado
- aceite de oliva y sal