Cua de vedella al vi negre
Publicat el 24/04/2007
Per fer cua de vedella al vi negre heu de tallar la cua de vedella a trossos de 3 dits de gruix, salar-los, enfarinar-los i daurar-los en una cassola amb oli calent, després reservar-los.
En la mateixa cassola sofregir la ceba, la pastanaga, els porros i l’api, ben nets i tallats a trossos regulares.
Quan estigui tot ben sofregit, posar de nou la cua a la cassola juntament amb uns grans de pebre negre i el vi negre, deixar evaporar l’alcohol i cobrir amb aigua freda.
Tapar la cassola i deixar coure molt lentament unes 3 hores, fins que la cua estigui molt tova.
Treure la cua i col·locar-la en una altra cassola, després triturar la salsa, posar-la per sobre i coure tot junt uns minuts més.
- 2 g de cua de vedella
- 4 cebes 2 pastanagues
- 2 porros 1 branca d’api farina
- 1 l de vi negre pebre en gra aigua oli d’oliva i sal