Publicat el 04/04/2019

Peleu els mangos i retireu-ne el màxim de polpa. Espremeu l’aranja i coleu-ne el suc.

Barregeu aquests dos ingredients amb el sucre i incorporeu-hi un polsim de pebre negre molt. Passeu-ho tot per la batedora fins que quedi una crema llisa i de textura líquida. Deixeu-ho durant 1 hora al congelador, en un recipient que després us sigui pràctic per poder batre.

Passat aquest temps treballeu la mescla batent-la enèrgicament amb la batedora, a fi de desfer el gel que s’hi ha anat formant, i torneu-la a posar uns 30 minuts al congelador. A partir d’aleshores, repetiu l’operació cada 10 minuts fins a obtenir una textura de granissat.

Presenteu la crema de mango en bols individuals, decorada amb fulles de menta o acompanyada de fruita pelada i tallada.

Ingredients

  • 3 mangos madurs
  • 1 aranja rosa (pomelo)
  • 50 g de sucre
  • fulles de menta fresca
  • pebre negre

Deixa un comentari