Crema de bròquil i patata al formatge
Publicat el 13/01/2019
Per preparar la crema de bròquil en primer lloc peleu la ceba i talleu-la a la juliana. Poseu una mica de mantega en una cassola i ofegueu la ceba a foc baix i amb la cassola tapada.
Quan la ceba comenci a tornar-se transparent, incorporeu les patates pelades i tallades a trossos; fregiu-les uns minuts.
Seguidament incorporeu el bròquil trossejat juntament amb 1 litre d’aigua i deixeu-ho coure a foc suau fins que les patates estiguin cuites (uns 20 minuts, aprox.).
Seguidament, passeu-ho per la batedora juntament amb els formatgets i la nata fins a obtenir una crema fina, i tot seguit salpebreu la crema al gust.
Serviu-la amb crostons de pa fregit.
- 1 kg de bròquil
- 1 ceba
- 2 patates grosses
- 4 porcions de formatgets
- 8 cullerades de nata líquida per cuinar
- 1 cullerada de mantega
- sal, pebre
- crostons de pa fregit