Costelles de cabrit amb gavardina
Per fer costelles de cabrit amb gavardina heu de batre les clares amb una batedora de varetes fins que quedin a punt de neu; afegiu-hi la farina, el llevat, els rovells d’ou, el cava i la sal, barregeu-ho a poc a poc fins que ens quedi una massa fina. Deixeu-la reposar una hora.
Saleu les costelles, col·loqueu-les en una safata de forn i escampeu-hi pel damunt els alls picats i una mica d’oli. Poseu-les al forn que ja tindreu calent a 200º durant 5 minuts.
Les traureu i les deixareu refredar. Un cop fredes, les arrebossareu amb la massa i les fregireu en una paella amb abundant oli calent amb els 2 grans d’all sencers.
Un cop daurades per ambdós costats, deixeu-les escórrer sobre paper absorbent i ja les podreu servir.
Es poden acompanyar amb salsa de tomàquet.
- 16 costelles de cabrit
- 2 grans d’all picats
- 2 grans d’all sencers
- oli
- sal SALSA:
- 3 clares d’ou
- 250 g de farina
- 1 sobre de llevat
- 3 rovells d’ou
- ¼ l de cava
- sal