Conill ràpid
Publicat el 01/07/2009
Per fer conill ràpid heu de tallar el conill a trossos regulars i salpebreu-lo.
Posar oli en una paella i quan estigui calent introduir el conill, donar unes voltes i regar amb una mica de vi. Quan comenci a agafar color escampar-hi la farina, deixar uns instants i després traslladar-se a una cassola.
Col·locar en un bol les ametlles pelades, els grans d’all també pelats i les branques de julivert, triturar bé, deixatar amb una mica d’aigua i reservar.
Posar la cassola amb el conill al foc, regar amb el vi restant i la picada que tenim preparada, tapar la cassola i deixar-ho coure tot junt uns vint minuts, remenant de tant en tant.
- 1 conill
- 1 got de vi blanc sec
- 50 g d’ametlles torrades
- 2 dents d’all
- 3 branquetes de pebre
- 1 cullerada de farina, oli, sal i pebre