Conill ràpid | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/07/2009

Per fer conill ràpid heu de tallar el conill a trossos regulars i salpebreu-lo.

Posar oli en una paella i quan estigui calent introduir el conill, donar unes voltes i regar amb una mica de vi. Quan comenci a agafar color escampar-hi la farina, deixar uns instants i després traslladar-se a una cassola.

Col·locar en un bol les ametlles pelades, els grans d’all també pelats i les branques de julivert, triturar bé, deixatar amb una mica d’aigua i reservar.

Posar la cassola amb el conill al foc, regar amb el vi restant i la picada que tenim preparada, tapar la cassola i deixar-ho coure tot junt uns vint minuts, remenant de tant en tant.

 

Ingredients

  • 1 conill
  • 1 got de vi blanc sec
  • 50 g d’ametlles torrades
  • 2 dents d’all
  • 3 branquetes de pebre
  • 1 cullerada de farina, oli, sal i pebre

Deixa un comentari