Cigrons estiuencs
Per fer cigrons estiuencs heu de posar en un bol gran els cigrons cuits i escorreguts, barrejar-los amb la pastanaga ratllada, els cabdells tallats en juliana, el blat de moro, el pebrot tallat a trossos molt petits i les olives tallades a rodanxes fines. Barrejar tot bé. Ratlleu el tomàquet madur i la ceba i barrejar amb els cigrons.
Amb l’oli, el vinagre i la sal fer una vinagreta suau i abocar sobre els cigrons, barrejar bé, tapar i deixar reposar a la nevera com a mínim 1 hora.
Abans de servir, escampar per sobre els ous durs ratllats, les llavors de sèsam i el julivert picat.
- 1/2 kg de cigrons cuits
- 2 cabdells de Tudela
- 1 pastanaga ratllada
- 50 g d’olives verdes
- 2 cullerades de blat de moro
- 3 tomàquets madurs
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot verd
- 1 cullerada de llavors de sèsam
- 2 cullerades de julivert picat
- 2 ous durs
- Sal, oli, vinagre dolç