Broquetes de plàtan i botifarra negra
Per fer broquetes de plàtan i botifarra negra heu de preparar broquetes de plàtan i botifarra negra.
Peleu els plàtans, talleu-los per la meitat longitudinalment i feu-ne trossos d’uns tres centímetres de llarg. Emboliqueu cada tros de plàtan amb un tall de cansalada i segelleu-ho amb un escuradents.
Talleu la botifarra negra a rodanxes gruixudes, mantenint la pell.
Poseu un rajolí d’oli i la mantega en una paella; quan estigui calent poseu-hi els plàtans embolicats i la botifarra negra i deixeu coure a foc baix uns 6 minuts.
Mentrestant, renteu la llima i talleu-la a llesques primes.
Quan els ingredients de la paella estiguin al punt, agafeu pals de pinxo llargs i poseu-hi alternativament trossos de plàtan embolicat, botifarra negra i rodanxes de llima. Col·loqueu-ho en el plat de servir i escampeu pel damunt una mica de pebre negre.
* Els plàtans millor que no siguin gaire madurs..
- 2 plàtans
- 250 g de botifarra negra prima
- 6 talls de cansalada ben fins
- 1 llima
- 20 g de mantega
- oli d’oliva
- pebre negre mòlt