Bacallà confitat amb bolets i favetes
Posar abundant oli en un cassó, incorporar els alls pelats, els bitxos partits per la meitat i les fulles de llorer, escalfar a poc a poc fins que arribi a una temperatura forta, en aquest moment retirar del foc i introduir el bacallà prèviament dessalat.
En una paella amb una mica d’oli fregir els bolets a foc viu, quan hagin tret tota l’aigua afegir-los juntament amb les faves al recipient que tenim el bacallà. Tapar i deixar confitar com a mínim unes 12 hores.
Es pot prendre tant fred com calent. Abans de servir, regar amb el vinagre.
(Si fem servir faves fresques, coure-prèviament.)
- 4 lloms de bacallà dessalat
- 4 grans d’all
- 2 bitxos
- 2 fulles de llorer
- 250 g de bolets variats
- 200 g de faves en oli
- 2 cullerades de vinagre cabernet-sauvignon
- Oli d’oliva