Amanida de llenties amb vinagreta de bolets
Publicat el 15/09/2004
Per gaudir d’una amanida de llenties amb vinagreta de bolets heu de netejar els bolets i tallar-los a quadrets, després salteu en una paella amb una mica d’oli i assaonar al gust.
Un cop saltats, col·locar en un recipient, cobrir amb oli, un parell de cullerades de vinagre i deixar macerar.
Netejar els enciams, rentar i escórrer bé, després trossejar i barrejar. Escórrer bé les llenties.
Tallar la cansalada a tires molt petites i saltar juntament amb els tomàquets partits per la meitat en una paella amb una mica d’oli de la vinagreta, reservar calent.
Posar els enciams en els plats, escampar-hi les llenties, escampar per sobre la cansalada i els tomàquets reservats i regar amb la vinagreta de rovellons.
- 2 enciams (1 fulla roure verda i fulla roure morada)
- 300 g de llenties cuites
- 300 g de rovellons
- 10 tomàquets cherry
- 50 g de cansalada ibèrica
- Vinagre balsàmic
- Sal i oli