Amanida de llenties amb salsa de guacamole | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/05/2007

Per fer amanida de llenties amb salsa de guacamole heu de pelar els alvocats, treure els ossos i tallar-los a daus de mig centímetre de gruix.

Peleu la ceba i tallar-la ben fina. Posar la ceba en un bol juntament amb els alvocats i la meitat del suc de llimona, barrejar-la bé per tal que el suc de llimona abast tot l’alvocat, incorporar un raig d’oli, remenar i reservar.

Escaldar els tomàquets amb aigua bullint, durant 20 segons. Refrescar amb aigua freda, pelar-los, portar les llavors i tallar-les a daus.

Reservar-les en un colador per tal que s’escorrin tota l’agua.Una vegada el tomàquet estigui ben escorregut incorporar-lo a l’amanida, afegir després les llenties cuites i escorregudes, salpebrar, rectificar d’oli i incorporar el suc de llimona restant.

Servir molt freda.

 

Ingredients

  • 2 alvocats madurs
  • el suc d’1 llimona
  • mitja ceba mitjana
  • 5 tomàquets madurs
  • 600 g de llenties cuites oli d’oliva sal i pebre

Deixa un comentari