Amanida d’arròs amb faves verdes i carabassa
Publicat el 03/02/2005
Coure l’arròs en un cassó amb el doble del seu volum d’aigua, salar i tapar el recipient.
Deixar coure l’arròs a foc lent uns 15 minuts. Tallar les cebes a rodanxes i la carabassa a daus.
Escalfar l’oli i sofregir la carabassa, les cebes i les faves. Mullar amb el brou de verdures i el vi, deixar coure a foc lent uns 15 minuts, fins que s’evapori el líquid.
Deixar refredar una mica la preparació assaonar amb el suc de llimona, la sal i pebre. Afegir l’arròs, les avellanes trossejades, una mica de julivert i remoure tot.
Deixar reposar l’amanida uns 30 minuts i servir.
- 150 g. d’arròs llarg
- 2 cebes tendres
- 200 g. de carabassa
- 150 g. de faves desgranades
- 1 got de brou de verdures i un altre de vi blanc
- 2 cullerades d’avellanes torrades i pelades
- 2 culleradetes de suc de llimona
- 2 cullerades d’oli
- Sal, pebre, julivert