Publicat el 23/06/2017

Establir un model de responsabilitat civil obligatòria per als ciclistes i una prova per als motoristes encara que tinguin des de fa tres anys el permís B són altres mesures que l’entitat posa sobre la taula

El RACC proposa implantar un sistema d’accés gradual al permís de conduir a partir dels 17 anys en la línia d’altres països, com Alemanya o Suïssa.
Aquesta és una de les vint mesures que ha presentat aquest dijous el RACC per aconseguir l’objectiu de la Unió Europea de reduir l’any 2020 un 50% el nombre de morts en accidents de trànsit respecte al 2010. “Hem millorat molt, però estem estancats si tenim en compte una perspectiva temporal més àmplia”, ha afirmat el director tècnic de la Fundació RACC, Lluís Puerto.
Altres propostes són establir progressivament un sistema de responsabilitat civil obligatòria per als ciclistes; implantar una prova d’aptitud per als motoristes amb tres anys amb el permís B i eliminar l’impost de matriculació per facilitar la renovació del parc de vehicles.

ACN Barcelona

 

Deixa un comentari