Publicat el 05/02/2023

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís cap a les 04.00 hores de la matinada i estan analitzant els fardells que portava la narcollanxa

 

 

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut 15 persones aquesta matinada per transportar droga amb una narcollanxa i descarregar-la al port de Mataró. Pels voltants de les 04.00 hores, els Mossos han rebut l’avís de l’arribada d’una llanxa de gran potència carregada de fardells en una zona privada del port de la capital del Maresme.
Diverses patrulles de les comissaries de Mataró, Premià i Arenys –amb el suport de la Policia Marítima i la Policia Local- s’han desplaçat a la zona i han pogut enxampar els sospitosos, que han intentat fugir.
Posteriorment, han comissat nombrosos fardells i ara la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) està analitzant el tipus de substància estupefaent que s’ha interceptat i la quantitat de droga.
“Felicito el cos de Mossos d’Esquadra per la seva ràpida i eficaç actuació. La seguretat de tots depèn de la bona coordinació, vigilància i pressió constant per seguir fent de Mataró una ciutat més segura. Bona feina!”, s’ha congratulat l’alcalde de Mataró, David Bote.

 

Redacció
Imatge i font: ACN Agència Catalana de Notícies

Deixa un comentari