Publicat el 20/03/2020

Tot els equipaments i departaments municipals resten tancats al públic, excepte la Policia local i els Serveis socials que només atendran presencialment en casos urgents i inajornables

La Policia local atén i coordina les necessitats i emergències des del 937959901. Els Serveis Socials al capdavant de l’emergència segueixen atenent als més vulnerables i les noves incidències que sorgeixen. La brigada de serveis segueix al carrer i ha reforçat la neteja a la via pública i en punts estratègics amb baldeig desinfectant.
Tot el personal municipal treballa telemàticament, excepte els qui són al carrer. S’han articulat torns per preveure i evitar infeccions completes dels equips del mateix departament. Abraçada virtual i agraïment immens a tots els equips de treballadors dels Serveis municipals.

#coronaArenys @covid19arenys #JoActuo
L’Ajuntament d’Arenys ha creat un nou canal de comunicació a través de Telegram per donar tota la informació local relacionada amb el coronavirus. També s’hi ofereix  una programació en clau arenyenca de propostes lúdiques, creatives, culturals i d’entreteniment, per grans i petits per ajudar a passar les hores i els dies de confinament.
Una proposta en la línia de la campanya #JoaActuo que amb aquesta etiqueta a totes les xarxes ha sorgit espontàniament amb el missatge de: “Quedar-se a casa és actuar. Fer un vídeo, ajudar a una veïna, cuidar la mare, donar classes en streaming o cantar a la finestra també és actuar!”
El canal de Telefram és a l’enllaç https://t.me/covid19arenys. També es mantenen actius els perfils municipals a Facebook i Twitter.

Atenció ciutadana telemàtica
L’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a la Plaça de la Vila,  és físicament tancada i l’atenció es fa telefònicament al telèfon 937959900, de 8.30 h a 14.00 h, i per correu electrònic a: oac@arenysdemar.cat. Només en casos molt urgents es programarà la visita amb cita prèvia.
S’han interromput tots els terminis oberts de tramitació de procedi
Se segueixen poden fer tràmits telemàtics a través del web municipal www.arenysdemar.cat.

Noves preguntes i més respostes des de Protecció Civil sobre la malaltia i les mesures que s’apliquen relacionades amb el confinament i restricció de moviments: https://arenysdemar.cat/ARXIUS/2020/SALUT/Qu__776_estionari_restriccions_COVID19_v20200317_20h.pdf

Deixa un comentari