Publicat el 28/04/2017

La Festa Major se celebrarà de l’1 al 7 de maig i comptarà amb exposicions, concerts i activitats per a tots els públics.

Cabrils ja ho té tot a punt per a la Festa Major de Santa Creu, que enguany se celebrarà de l’1 al 7 de maig amb un programa farcit d’activitats per a tots els públics entre les quals s’inclouen exposicions, espectacles, concerts, teatre, passejades per la vila, un vol captiu en globus per conèixer Cabrils des de l’aire, un planetari gegant o nits de ball per a totes les edats.

Tot això sense oblidar el tradicional repic de campanes amb el posterior Ofici de Festa Major a càrrec de l’Arquebisbe de Barcelona, Mons. Juan José Omella i la benedicció del terme municipal a la Creueta el dimecres 3 de maig amb motiu de la Diada de Santa Creu.

La clausura dels actes de la Festa Major serà el 7 de maig, on els cabrilencs i cabrilenques podran gaudir de la plantada de Gegants amb colles vingudes d’arreu de Catalunya. L’espectacle de llums a la façana de l’Església i els focs d’artifici posaran punt final a la Festa Major de Santa Creu 2017.

Una de les principals particularitats de la Festa Major d’enguany és que seran els veïns i veïnes de Cabrils els que facin el pregó, enviant un vídeo felicitant la Festa Major de Santa Creu al veïnat que posteriorment passarà a formar part d’un muntatge audiovisual que es reproduirà el 2 de maig inaugurant la celebració.

Per segon any consecutiu, Cabrils celebrarà la nit del divendres 5 de maig una nova edició de dBar&Bar El Cercatapes, una ruta gastronòmica pels bars i restaurants del centre del municipi on els participants podran degustar una tapa exclusiva i una cervesa a cada parada del recorregut. La ruta acabarà al Ball de Festa Major a La Fàbrica en el que serà una nit pensada per a totes les edats i gustos amb ball, efectes de llum, ballarins, confeti i efectes especials.

Dins dels actes de la Festa Major de Santa Creu, el Museu Municipal de Cabrils acollirà dissabte 29 d’abril a les 18.30 h l’exposició de pintures “ABARARBAN – Action Quantum Painting” de l’artista cabrilenc reconegut internacionalment Josep Vias Granados.

Deixa un comentari