Publicat el 02/06/2017

Entre les seves novetats la fira estrena ubicació i posarà en marxa el Centre d’Atenció als Visitants de Can Benet.

Aquests propers dies 3 i 4 de juny Cabrera de Mar viatjarà per un cap de setmana al seu passat amb la celebració de la que serà la dinovena Fira Iberoromana. Entre les novetats que presenta en aquesta ocasió l’esdeveniment destaca el seu canvi d’ubicació. La voluntat és que la fira es dugui a terme amb una major proximitat als principals elements del patrimoni històric local.

De la mateixa manera aquesta edició també servirà per posar en marxa el Centre d’Atenció als Visitants que es troba instal·lat a Can Benet i que estarà dedicat a informar a les persones que visitin el municipi i a gestionar les visites guiades. L’espai compta amb una recepció destinada a l’atenció al públic i una sala on es podrà consultar un audiovisual sobre el ric patrimoni amb el que compta la població.

En total, la XIX Fira Iberoromana ofereix al voltant d’una cinquantena d’activitats com ara el mercat, espectacles i visites teatralitzades. Precisament, respecte a edicions anteriors es trobaran propostes noves com les visites guiades al campament iber o les visites teatralitzades al poblat iber.

La fira és l’esdeveniment principal del Festival Laietania que assoleix la seva setena edició. Aquesta proposta aplega d’altres activitats que impliquen també els municipis de Mataró, Premià de Dalt, Teià i Vilassar de Dalt i que es desenvoluparan entre el 3 i l’11 de juny.

Deixa un comentari