Publicat el 13/02/2018

Inscrita en la Federació Catalana d’Atletisme, la Cursa  compta amb l’organització de la regidoria d’Esports i el Centre Atlètic Laietània

El proper diumenge, 4 de març, Caldes celebra la 29a edició de la Cursa Popular. Corredors vinguts d’arreu de Catalunya, de l’Estat espanyol i d’altres països europeus participen en aquesta prova que transcorre al llarg d’un circuit de 10 km anomenat de “Les 3 Viles”, en referència a les poblacions de Sant Andreu de Llavaneres (Port Balís), Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac.

Cal recordar que la Cursa Popular de Caldes d’Estrac aplica el sistema de cronometratge anomenat Championchip, que permet la mesura exacte i instantània de la prova i inclou la prova caldenca en la prestigiosa i reconeguda Lliga Internet Championchip, competició que gaudeix d’un destacat segell de qualitat i un calendari de referència.
En les darreres edicions de la Cursa Popular ha quedat palesa la importància d’aquesta prova pel municipi, que desperta el dia de la seva celebració amb una intensa activitat al carrer i el bon acolliment de la població a aquesta iniciativa.

Inscrita en la Federació Catalana d’Atletisme, la Cursa  compta amb l’organització de la regidoria d’Esports i el Centre Atlètic Laietània i, cada any el número d’espònsors i col·laboradors augmenta de forma considerable, entre els quals cal destacar els comerços i restaurants del poble de Caldes d’Estrac.

Informació pràctica
L’Ajuntament de Caldes posa a disposició dels participants a la Cursa Popular 2018 la zona exclusiva lliure de pagament de l’aparcament turístic situat a la carretera N-II, just a l’entrada del municipi , just davant del Pavelló Municipal d’Esports.

El lliurament de dorsals es realitzarà el mateix diumenge, 4 de març de 2018,de 2/4 de 9 del matí fins a 2/4 de 10 del matí.

Els participants poden fer ús dels vestidors i les dutxes del Pavelló Municipal d’Esports.

Al web de Turisme de Caldes d’Estrac trobareu totes les ofertes destacades sobre les estades a Caldes d’Estrac i altres informacions pràctiques dedicades a la restauració i hoteleria.

Les inscripcions resten obertes: www.caldetes.cat 
El termini màxim d’inscripció finalitza a les 15,00 hores del 2 de març. Això no obstant, el nombre màxim de participants és de 500, i es tancarà el període d’inscripció en assolir aquesta xifra. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa. En cap cas és retornaràn els diners de l’inscripció.

Reglament de la cursa:
http://www.caldetes.cat/ARXIUS/2018/Esports/reglament_cursa_2018.pdf

Deixa un comentari