Publicat el 10/02/2022

Publicades les bases del concurs literari Sant Jordi 2022 de Premià de Mar. Les obres es poden presentar fins al 23 de març

 

Ja es poden consultar al web municipal les bases del concurs literari Sant Jordi 2022

 

 

Tal com es va instaurar l’any passat, la totalitat de les obres que optin als premis s’hauran de presentar en format digital mitjançant un document PDF, i s’hauran d’enviar a l’adreça electrònica culturaactivitats@premiademar.cat.

Les obres hauran d’anar acompanyades del formulari de participació/autorització d’ús de dades i, en el cas de menors de 14 anys, també caldrà l’autorització de la mare, pare o tutor/a. Tots els formularis es troben al mateix document de les bases.

El termini de presentació dels treballs finalitza el 23 de març a les 12 de la nit. El lliurament de premis es farà el diumenge 24 d’abril. Atenent a la situació sanitària, el format i el lloc i l’hora de l’acte, seran comunicats en el seu moment a través dels canals informatius municipals.

Les bases contemplen 3 grups de categories infantil i juvenil, a més de la d’adults a partir de 19 anys, tant per prosa com per poesía.

S’estableixen dos únics premis de 400 € tant per la modalitat de prosa com per la poesia de la categoria adulta, sobre els quals es farà la retenció fiscal oportuna.

Tots els treballs premiats es publicaran digitalment i es podran descarregar gratuïtament al web de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Mar

Deixa un comentari