Publicat el 20/01/2015

L’exposició itinerant de fotografia “Psoriasis: la Verdad al Desnudo” es presenta a Badalona, on estarà oberta al públic fins a l’1 de febrer a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Campus Can Ruti).
L’exposició recull 19 fotografies i històries personals que mostren l’experiència de viure amb una malaltia tan estigmatitzada com la psoriasi. En aquesta sèrie de retrats íntims i inspiradors, els protagonistes descobreixen la seva pell i parlen dels reptes i les victòries de viure amb aquesta malaltia.
En el marc d’aquest projecte, el 28 de gener a les 18 hores, se celebrarà una Jornada Informativa per a pacients, familiars i personal sanitari, oberta al públic i gratuïta.
A la trobada, el doctor José Manuel Carrascosa, metge adjunt del Servei de Dermatologia de l’hospital, realitzarà una actualització en la terapèutica de la psoriasi; la Dra. Lourdes Mateo, metgessa adjunta del Servei de Reumatologia del mateix hospital, plantejarà la importància del diagnòstic mèdic precoç de l’artritis psoriàsica; i Esther Margarit de Miquel, psicòloga clínica de l’hospital, exposarà l’impacte de la psoriasi en la qualitat de vida dels afectats.
La psoriasi és una malaltia inflamatòria de la pell i, ocasionalment, de les articulacions, que causa descamació i inflamació, i és crònica, sense ser contagiosa. Afecta més de 171.000 persones a Catalunya, més de 125.000 a Barcelona, i un 2,3% de la població espanyola.
Jornada Informativa:
Dia:
dimecres 28 de gener
Hora: Les 18 hores
Lloc: Campus Can Ruti de Badalona, Ctra. de Can Ruti s/n,


La mostra ha estat organitzada per Acció Psoriasi i l’Hospital Germans Trias (Campus Can Ruti) amb la col·laboració de Pfizer. Les imatges de la mostra estan disponibles a: https://www.flickr.com/photos/accionpsoriasis/sets/72157645298425513/

Deixa un comentari