Publicat el 13/07/2017

La Junta Local de l’AECC-Catalunya organitza una conferència sobre com protegir-se del sol, a càrrec de la psicòloga Mònica Granados, el proper dissabte 15 de juliol

La Junta Local de Pineda de Mar de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer organitza, el proper dissabte 15, a la Platja de Pineda de Mar la conferència: ‘Com ens protegim del sol? Prevenir el càncer de pell és cosa de tots’, a càrrec de la psicòloga de l’Associació Mònica Granados.

La conferència s’emmarca dins de la campanya ‘No et cremis amb el sol! Protegeix-te!’ que du a terme l’Associació amb l’objectiu que la població prengui consciència de la importància de protegir-se adequadament i  especialment ara, de cara als dies de platja de l’estiu.

El sol té un paper important en la salut de l’ésser humà quan es pren en les dosis adequades. No obstant això, quan l’exposició a la radiació solar és excessiva es poden produir lesions a la pell. Per aquest motiu, l’Associació fa un seguit de recomanacions per prevenir els efectes nocius del sol: buscar una bona ombra entre les 12 i les 16 h; usar cremes amb un nivell de protecció alta i aplicar-les després de cada bany o cada dues hores; utilitzar para-sols, barrets, gorres, samarretes… quan ens posem directament al sol; protegir-nos quan fem activitats a l’aire lliure; evitar romandre sota el sol durant molt de temps o protegir els ulls amb ulleres de sol, entre d’altres.

La Junta Local de Pineda de Mar de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer recorda que les alteracions a la pell poden detectar-se amb facilitat i recomana fer-se revisions periòdicament.

Dissabte 15 de juliol, a les 11.00 hores
Platja de Pineda de Mar, al costat de la guingueta Moloko

Organitza la Junta Local de Pineda de Mar de la AECC-Catalunya Contra el Càncer, en col·laboració amb l’Ajuntament de Pineda de Mar i Moloko Beach Chill Restaurant.
Foto:https://whiterosesblog.com

 

 

Deixa un comentari