Publicat el 05/11/2014

La Regidoria d´Urbanisme i Obres Públiques acaba d´adjudicar les obres de rehabilitació de la terrassa de Can Caralt, que és justament la coberta de l´arxiu històric de Llavaneres, a l´empresa Construccions Bertra.
L´obra consistirà en la impermeabilització i la pavimentació de la coberta. Amb aquesta actuació, que es finança amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, es posaran fi als problemes de filtracions d´aigua que pateix l´arxiu històric municipal.
El regidor d´Urbanisme i Obres Públiques, Josep Ruiz, ha agraït el suport de la Diputació de Barcelona, que hi destinarà 19.000 euros. L´ajut s´inclou en un programa de subvencions adreçat a masies i edificis catalogats públics, com és el cas de Can Caralt, l´equipament que dóna cabuda al Museu Arxiu i a l´Escola Municipal de Música de Llavaneres, així com a la seu de la Dona per la Dona.
El projecte ha estat redactat pels serveis tècnics municipals i la previsió és que les obres comencin els propers dies. El termini d´execució previst és d´un mes.

Deixa un comentari