Publicat el 25/10/2016

La primera participació de Badalona com a ciutat convidada del festival d’arquitectura 48h Open House BCN 2016 ha estat tot un èxit a nivell ciutadà amb prop de 4.500 persones que han visitat els 15 edificis singulars que han obert les seves portes al públic durant aquest passat cap de setmana. 

La fàbrica de l’Anís del Mono ha estat l’edifici que més visitants ha atret a Badalona amb més de 1.300 persones que van voler conèixer les instal·lacions d’aquesta singular i simbòlica fàbrica badalonina. Aquesta xifra de visitants fa que l’Anís del Mono hagi esdevingut un dels espais més visitats en el marc general del 48h Open House BCN 2016.

El Museu de Badalona, la Casa de la Vila, l’Institut La Llauna i el Centre Cultural El Carme van ser els altres edificis que van aplegar més persones. Els itineraris guiats per experts a través de 4 rutes diferents també van congregar nombrosos visitants.

Els representants d’aquest festival d’arquitectura i els responsables municipals han valorat molt positivament la gran rebuda que el 48h Open House BCN 2016 ha tingut en aquesta ciutat i consideren que els objectius de mostrar edificis singulars de la ciutat i apropar l’arquitectura al gran públic s’han complert amb èxit.

Deixa un comentari