Publicat el 19/10/2017

L’evidència científica indica que integrar la família en el procés de millora del nadó contribueix molt positivament al seu desenvolupament

La campanya – Amb tu, com a casa – es va iniciar el 17 d’octubre, amb la finalitat de captar fons per transformar i humanitzar el Servei de neonatologia de l’Hospital Maternoinfantil de Vall d’Hebron, i convertir l’espai actual en habitacions familiars d’ús individual, amb tot l’equipament necessari perquè els pares es familiaritzin en la convivència amb un nadó de risc. El pressupost total de les obres és de 879.755,16 €.

Amb aquestes noves habitacions es vol fomentar la integració de la família en el procés de cura del nounat, atès que l’evidència científica ha demostrat que això redueix la incidència de possibles complicacions, el temps d’estada hospitalària i millora de l’anàlisi neuroconductual i del desenvolupament psicomotor, minimitzant-ne les seqüeles del nadó.

Com hauria de ser aquest nou Servei de Neonatologia?

  • Habitacions on la família, amb el nadó, se senti com a casa des del primer moment, les 24 hores del dia, i on es generi el millor ambient per a la recuperació del bebè en consonància amb la filosofia de la cura.
  • On es pugui consolidar la cura assistencial integral, individualitzada i contínua del nadó de manera eficient i alhora acollidora, amb l’atenció continuada dels membres de la família i la qualitat assistencial necessària que els permeti adquirir seguretat en la cura del seu fill.
  • On afavorir la interrelació entre pares i professionals que facilitin les activitats educatives del Servei, així com la trobada entre les distintes famílies que permeti el seu suport mutu.
  • Oferir un espai funcional de veritable confort, flexible i accessible per al personal assistencial, que faciliti la circulació i sigui prou flexible per adaptar-se als canvis.
  • On es posin en pràctica noves teràpies i tractaments que seran avaluats i serviran per establir nous protocols aplicables a altres hospitals d’arreu del món.

Col·lalbora amb el projecte, no esperis més i regala vida ara!
Fes la teva donació a ambtucomacasa:  http://bit.ly/2ghyD6S

També pots comprar samarretes Uttopy amb el lema #BornToBeExtraordinary.

Amb la teva compra estaràs ajudant a impulsar el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron, perquè aquests nens, al néixer, tinguin un lloc on sentir-se com a casa.  Entre tots podem fer aquest somni realitat

 

Deixa un comentari