Publicat el 25/03/2022

Al Febrer del 2019, al nostre fill de 2 anys li van detectar un tumor molt agressiu i amb escassa investigació anomenat Rabdomiosarcoma. Gràcies a l’equip mèdic del Vall d’Hebron s’ha pogut controlar i està en remissió

 

 

Va ser a partir d’aquí, desprès d’estar més d’un any amb ingressos al Vall d’Hebron i una llarga estada a Alemanya per rebre radioteràpia de Protons, que es va poder controlar, i que ens vam adonar de l’escàs fiançament i recursos que té el Càncer Infantil.
El Càncer Infantil es la primera causa de mortalitat per malaltia en la infància i adolescència, i en canvi, el finançament públic és quasi nul, les farmacèutiques no volen saber res (perquè no els hi surt rentable) i és considerada una malaltia minoritària.
A principis d’aquest any i abans d’engegar el projecte, ens vam reunir amb l’equip de Doctors i Investigadors del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) per a que ens expliquessin de primera mà a quin projecte podríem col·laborar des de TOT PER TU.

Tal es així, que ens van mostrar molt interès en tirar endavant un projecte per controlar les recaigudes i metàstasis en els Sarcomes Infantils.
Per ajudar a recaptar fons, hem fet una pàgina web (www.totpertu.online) on es pot col·laborar directament, i també, per estar assabentat de les diferents campanyes i esdeveniments que anirem fent durant aquest any.

Ara mateix estem preparant la diada de Sant Jordi en la que qui ho desitgi, pot entrar a la web i col·laborar donant als infants un pack de titelles de Sant Jordi amb un missatge d’ànims que escriureu vosaltres mateixos.

Una vegada arribat a les 40 unitats venudes, els farem arribar en persona a cadascun dels infants ingressats en Oncologia Pediàtrica de l’hospital Vall d’Hebron. T’uneixes?
Som en Marc i la Luisa, veïns de Tiana i creadors del projecte TOT PER TU. Us animem a col·laborar en aquest projecte tan bonic!

www.totpertu.online
Instagram: @tot.per.tu
Facebook: @totpertu22
Twitter: @totpertuu

 

Redacció
Imatge i Font: TOT PER TU

Deixa un comentari