Publicat el 02/02/2021

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament d’Arenys de Mar el projecte de reforma del Parc dels Països Catalans, que preveu reordenar l’espai creant accessos i recorreguts accessibles

El Parc és un espai públic de 2.440 metres quadrats amb gran desnivells que presenta problemes d’accessibilitat, així com pocs espais d’estada, una vegetació en mal estat i mobiliari urbà obsolet i malmès.
El projecte de reforma preveu reordenar l’espai creant accessos i recorreguts accessibles, zones d’estada en ombra, espais de jocs infantils en contacte amb la natura i una gran esplanada de sauló per activitats polivalents.
La proposta millora el verd actual contempla eliminar la tanca d’arbust en mal estat així com els pins en perill de caiguda, i aporta noves unitats d’arbrat amb espècies autòctones, i espècies aromàtiques amb l’objectiu d’apropar la natura a la ciutadania i millorar la biodiversitat.
També es millora tota la recollida d’aigua de pluja amb paviments permeables i solucions basades en la natura com els sistemes de drenatge urbà.

Amb aquesta actuació, que contempla una despesa de 365.000 euros, el municipi disposarà d’un espai verd més accessible, atractiu i saludable per a tota la ciutadania.

Deixa un comentari