Publicat el 02/05/2022

El consistori i tots els grups polítics van aprovar la modificació de l’Ordenança de Convivència Ciutadana i Via Pública en una sessió plenària extraordinària.

 

 

Prohibir fumar a tota la platja i sancionar tot tipus de pesca a les Roques, son modificacions que permetran accelerar els processos perquè el Govern pugui fer realitat la voluntat de la ciutadania.

Les modificacions es van valorar positivament, aconseguint l’aprovació per unanimitat.
La primera d’aquestes permetrà que la platja de gossos sigui una realitat perquè les calellenques i calellencs la puguin gaudir aquest estiu. Per tant, hi ha un canvi respecte l’anterior ordenança, i ara, els gossos podran entrar a la platja (a la que estigui habilitada) durant la temporada de bany, entre els mesos de maig i octubre.
La modificació de l’ordenança, però, també ha comptat amb el canvi de diferents normatives. Es prohibeix fumar en la totalitat de la platja de Calella, excepte les zones habilitades com les guinguetes i es prohibeix tot tipus de pesca recreativa  a la platja de les Roques amb l’objectiu de protegir el corb emplomallat.

El Ple Extraordinari va transcórrer amb bona sintonia i les tres modificacions es van valorar positivament, aconseguint l’aprovació per unanimitat.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

 

 

 

Deixa un comentari