Publicat el 01/03/2022

La regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI convoca el 15 de març una Taula per la Igualtat, en què fa una crida a entitats i ciutadania

 

 

 

L’Ajuntament d’Argentona, amb el suport d’entitats, col·lectius, presenta una nodrida programació per commemorar i reivindicar el 8 de març de 2022, Dia Internacional de les Dones.

El tret de sortida es durà a terme coincidint amb el ple corporatiu municipal de març del 7 de març, amb la tradicional lectur del Manifest. Un dia més tard, coincidint amb el dia internacional, al migdia davant de l’Ajuntament hi haurà, a més del manifest, la lectura de poemes i l’actuació de l’escola de música.
Abans, al matí, s’ha programat una altra de les propostes habituals d’aquesta commemoració, com és la caminada feminista. I també el barri del Cros organitza diverses activitats.

Durant els dies següents hi haurà propostes molt diverses, com un joc a través d’Instagram, una exposició al carrer Gran, un taller sobre menstruació i espectacles a La Sala amb un marcat accent feminista. A nivell organitzatiu, també està prevista una trobada de la comissió tècnica sobre violències masclistes.

I el dia 15 de març també es convocarà una Taula per la Igualtat , espai de treball, debat i participació que s’impulsarà des de la regidoria de Igualtat, Feminismes i LGTBI i que cerca la col·laboració i implicació d’entitats i ciutadana

Podeu consultar tots els detalls de la programació aquí: https://argentona.cat/diadelesdones2022

 

Redacció
Imatge i fonrt: Ajuntament d’Argentona

 

Deixa un comentari