Publicat el 04/07/2014

Les Santes esportives tindran lloc del 15 de juliol al 28 de juliol en diferents instal·lacions esportives municipals i espais de la ciutat, tot i que prop del 70 % del total d’actes es concentren el cap de setmana del 19 i 20 de juliol.
Fora d’aquest calendari, el 13 de juliol se celebrarà les Sincrosantes, que s’han hagut d’avançar i es faran a les 18’30h al Centre Municipal d’Esports El Sorrall organitzades per l’Associació Esportiva Sincro Mataró.
Segons la seva tipologia, més de la meitat de les activitats són obertes a la participació popular, fet que fa que un tret diferencial del programa esportiu de la Festa Major sigui el caràcter participatiu.
Està previst que aquesta edició hi participin uns 6.000 esportistes.
D’altra banda, el programa també es caracteritza per la gran quantitat d’esports representats (més d’una vintena) i la diversitat d’espais que els acullen.
Tots els actes que conformaven el programa de l’any passat es mantenen i s’han consolidat. Els 5 actes esportius que s’han sumat aquest any al programa són: les 24 hores de Pàdel (del Pàdel Indoor Mataró); les olimpíades d’aigua, activitat lúdica i esportiva que es farà a la plataforma flotant situada davant el Centre Natació Mataró; l’exhibició de karate infantil i adult (de Dojo Cervantes Mataró); la cinquena prova de la Lliga catalana de BMX (organitzada pel BMX Vallès – Mataró Club); i una activitat oberta de zumba (del Centre Municipal d’Esports El Sorrall).

Deixa un comentari