Publicat el 04/12/2017

“Badalona ÉS futur” serà el lema d’aquesta aliança que desenvoluparà un retorn social i per la convivència a la ciutat entorn del bàsquet

Aquest matí s’ha presentat una nova etapa en la relació entre l’Ajuntament i la Penya en forma d’aliança que posa en valor el que representa el club per a la ciutat i la projecció en positiu de la mateixa. El nom de la ciutat arreu va lligat a la singularitat d’un club que aposta pel planter i que amb treball i esforç aconsegueix èxits de futur, valors que Badalona ha viscut sempre com a propis. Aquesta nova etapa ha de servir per crear el nou triangle de confiança on la ciutadania en general i el món del bàsquet en particular se’n veurà beneficiada.

L’aliança “Badalona ÉS futur” constarà d’un seguit d’accions que estaran encaminades a la promoció social en valors del bàsquet base a la ciutat. Aquestes accions de foment del bàsquet es realitzaran apostant pel treball per la convivència i el respecte a la diversitat, amb perspectiva de gènere i aprofundint en la integració social.

Aquesta nova etapa vol deixar enrere altres vies de col·laboració que l’Ajuntament històricament havia desenvolupat amb el club, algunes basades en l’aprofitament urbanístic. L’Aliança suposa aquesta nova via de relació basada sobretot en la transparència dels comptes a partir d’ara i amb retorn per la ciutat.

La singularitat i projecció de la Penya permet aprofundir en la difusió de valors que reforcin en positiu la imatge de la ciutat en el futur. Per això la forma contractual d’aquesta Aliança prendrà la forma d’un patrocini a quatre anys que es visualitzarà tant a l’equipament del primer equip com en diferents suports publicitaris del Palau Municipal d’Esports.

Aquest matí la Junta de Govern local n’ha aprovat els plecs de condicions i el contracte es signarà els propers dies i permetrà una estabilitat necessària i transparent en el futur de les relacions amb la Penya. Aquest contracte permetrà solucionar el deute històric de la Penya i en termes nets representarà uns 800.000 euros anuals per al Club. L’Ajuntament està estudiant l’opció de desenvolupar una fòrmula similar des de la Fundació del Bàsquet que permeti en un futur molt proper abarcar les entitats del bàsquet base.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha mostrat la seva satisfacció per l’acord establert amb la Penya. “Amb aquesta aliança comença una nova etapa de relació entre la ciutat, l’Ajuntament i el Club Joventut Badalona; un triangle de confiança basat en l’absoluta transparència i en el retorn social a la ciutat” ha assegurat l’alcaldessa.

El president de la Penya, Juanan Morales, ha explicat que “des del Club Joventut Badalona estem molt satisfets per aquesta aliança que ens permet promoure els valors del club juntament amb els de la ciutat“El lema del nostre acord, ‘Badalona ÉS futur’, reflecteix que la ciutat i el club són un gran actiu de present amb un futur ple d’oportunitats”, ha reflexionat Morales.

Tags

Deixa un comentari