Publicat el 12/02/2018

El proper 19 de febrer se celebrarà un acte obert a la ciutadania per presentar el Pla del Verd Urbà d’Argentona, una eina de planificació per a la millora dels espais verds i l’arbrat del municipi.

Durant l’acte de dilluns 19 de febrer, a les 19 hores al Saló de Pedra, a l’Ajuntament d’Argentona, es presentarà el pla director del verd urbà, una eina de planificació i gestió per a la millora dels espais verds i l’arbrat del municipi.

Aquest document, que ha estat elaborat per l’empresa especialitzada Eliseupaisatgista, defineix les línies d’actuació per assegurar una millora quantitativa i qualitativa del verd urbà així com una major eficiència en la seva gestió.

El Pla del Verd Urbà permet  conèixer l’estat i les possibilitats de les zones verdes del municipi, alhora que n’estructura la seva gestió perquè aquesta sigui més eficient. El treball inclou un inventari i diagnosi dels espais verds i de l’arbrat, així com propostes de planificació i gestió pel seu manteniment i millora.

Entre les línies d’actuació destaca l’organització del servei de gestió de l’arbrat, la redefinició de l’arbrat viari i del verd urbà general. A més, també s’inclou una planificació de les actuacions i accions a realitzar en el futur.

L’acte, obert a tothom, comptarà amb la presència de representants del govern, com el regidor d’Espai Públic i Obres, Pere Móra, així com tècnics de l’Ajuntament d’Argentona.

 

Deixa un comentari