Publicat el 05/05/2015

“Cartes d’Amèrica”, el curtmetratge de la gent gran de Vilassar de Mar amb l’època dels indians com a fil conductor, es presenta aquest dijous 7 de maig, a les 20 hores, a l’Ateneu Vilassanès. Les entrades, gratuïtes, es podran retirar una hora abans a la guixeta de l´Ateneu fins a esgotar les localitats.
El curtmetratge és el resultat del taller de cinema organitzat per la Regidoria de Serveis Socials, Família i Gent Gran dins el programa d´activitats formatives per a la gent gran 2014/2015. Seguint la temàtica indiana, està rodat a Vilassar de Mar i els seus protagonistes són gent gran del poble, en total 21 persones, totes elles d’entre 68 i 83 anys. Durant els mesos de febrer, març i abril, s’han trobat cada dimecres per gravar en espais com ara la casa del gran Chaco, can Bisa, la torre d’en Nadal, el restaurant els Tres Lleons, la platja o el quillat Sant Ramon. A més, la música del curtmetratge ha estat cedida pel grup vilassarenc d’havaneres Mestre d’Aixa.
El proper 30 maig, el curtmetratge es presentarà també a la I Mostra de Curtmetratges de la Gent Gran de Catalunya, que tindrà lloc a Calldetenes.

Deixa un comentari