Publicat el 14/01/2015

La presentació ha estat a l’Espai Betúlia (carrer d’Enric Borràs, 43-47) de la ciutat. L’acte, organitzat pels Amics del Teatre Zorrilla, ha comptat amb la participació d’artistes com l’actor badaloní Lluís Marco, el mag Enric Magoo, l’afganesa Nadia Ghulam i el co-director del festival Bues & Ritmes, Guillem Vidal.
La nova temporada teatral a Badalona començarà el dissabte 24 de gener al Teatre Principal amb el concert de Pau Vallvé Pels dies bons. Dins aquesta programació cal destacar els dos festivals internacionals reconeguts arreu del món: el Festival Internacional de Magia-Li Chang, que enguany celebrarà 15 anys, i el Blues & Ritmes, uns dels festivals més importants del seu gènere. Reconeguts intèrprets de totes les disciplines artístiques ompliran el tres teatres de Badalona (Zorrilla, Principal i Blas Infante) fins al mes de maig.
La venda d’entrades va a bon ritme amb aforaments que estan per sobre del 50% i amb espectacles que ja han exhaurit les localitats com és el cas de l’actuació al Teatre Zorrilla del mag Antonio Diaz, el dia 6 de febrer, en el marc del Festival Internacional de Màgia – XV Memorial Li-Chang.
Pel que fa referència als abonaments, la seva venda ha augmentat un 10 % respecte al semestre anterior: També la campanya “A Badalona, regala teatre!” que va néixer l’any 2012 amb la voluntat d’incentivar la cultura com a regal de Nadal, i que aquest any s’ha incentivat, ha tingut una bona acollida.
La regidora de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona, Montserrat Salgado, ha mostrat la seva satisfacció per “la bona acollida que ha tingut la nova temporada dels teatres municipals amb una programació diversa i pensada per a tots els públics”. Segons la regidora “parlar de Badalona Cultura i de la marca Zorrilla – Centre d’Arts Escèniques de Badalona comencen a ser sinònim de qualitat, fet importantíssim per als teatres municipals de la ciutat”.


Venda de nous abonaments i entrades:
DIES:
dijous, divendres i dissabtes, a les taquilles del Teatre Zorrilla
HORARI: de 18 a 20.30 h
Dues hores abans de l’inici de l’espectacle, a l’espai on tingui lloc la funció
Més informació:
www.teatrezorrilla.cat/programacio/

Deixa un comentari