Publicat el 31/01/2023

Més d’un centenar de persones vingudes d’arreu de Catalunya van ser presents en aquest homenatge i van fer costat al compositor cabrilenc

 

 

 

Aquest diumenge el Centre Cívic “La Fàbrica” va acollir l’acte de presentació del CD “He fet el cim”, enregistrat per l’Ajuntament de Cabrils com a colofó als homenatges que s’han fet al compositor cabrilenc Sigfrid Galbany Abril.

L’acte, presentat per Mercè Planas, va intercalar vivències personals d’en Sigfrid amb la interpretació, per part de la cobla “La Principal del Llobregat” de les peces, algunes d’elles inèdites, que formen part del CD.
L’acte va cloure amb el parlament de l’alcaldessa, Maite Viñals Clemente, que va agrair la tasca feta per en Sigfrid en el món cultural i sardanista, que ha col·locat Cabrils en un lloc d’honor, gràcies a les seves més de 150 composicions. La família, per la seva banda, va obsequiar l’Ajuntament amb un quadre on es pot veure la partitura d’una de les peces que Sigfrid ha dedicat, durant la seva carrera, a Cabrils.
La seva filla, la Gemma, en nom d’en Sigfrid i de tota la família, va donar les gràcies a l’Ajuntament i a totes les persones assistents en un dia tant important pel seu pare. L’Ajuntament va voler obsequiar amb un exemplar del CD a totes les persones a qui Sigfrid va dedicar les composicions que apareixen en aquest recopilatori.

Amb tothom dempeus aplaudint la figura i l’obra de Sigfrid Galbany Abril i amb el bis de la sardana “L’Aplec de Cabrils” magistralment interpretada per la cobla va finalitzar aquest emotiu acte.
Recordar que el CD es pot adquirir a un preu de 10 € a l’Ajuntament, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i al Centre Cívic La Fàbrica.
També serà distribuït entre els informadors de la Confederació Sardanista de Catalunya.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrils

Deixa un comentari