Publicat el 18/01/2021

El confinament municipal s’allarga fins aquest diumenge 24 de gener i el TAG anima als granollerins i granollerines a gaudir de la cultura de proximitat més que mai, amb propostes de circ, música, humor i clàssica

Divendres 22 de gener a les 20h (Sala Gran); arriba Quan els crancs portin talons, la nova proposta escènica dels Escarlata, la companyia artista convidada d’aquesta temporada al TAG.
Una mostra realista i directe del pas del temps, a través del teatre t’objectes i de les tècniques circenses. Tal com afirmava Jordi Aspa en la presentació de l’espectacle “parla de la vida. Els nostres cossos seran el mirall per explicar que la vida va passant i que hem barallat per canviar el món i ho hem aconseguit.” Bet Miralta i Jordi Aspa són parella dins i fora dels escenaris i porten més de 30 anys treballant junts i innovant en el món del circ, en totes les seves vessants. Amb aquest nou espectacle parlaran de la seva pròpia experiència vital, tant artística com personal, utilitzant elements quotidians per traslladar-nos al seu imaginari.

Dissabte 23 de gener a les 20h (Sala Gran); arriba Pegados, el musical una comèdia musical multi premiada que s’ha estrenat a més de 10 països i que encara segueix tenint el mateix èxit que el primer dia.
Protagonitzada per Júlia Bonjoch, Iñaki Mur i Gemma Martínez, Pegados, el musical és un espectacle en què s’ explica la història d’un noi i d’una noia que es coneixen en una discoteca i tenen relacions sexuals en un lavabo, però el problema arriba quan es queden literalment enganxats entre els seus aparells reproductors i han d’anar a demanar ajuda a un hospital. Durant l’espera, la parella anirà parlant i desenvolupant una interessant conversa mentre mostren una escena completament esbojarrada i divertida als espectadors.
Un cop acabat l’espectacle, a les 21.20h, hi haurà post funció amb la companyia.

Diumenge 24 de gener a les 17.30h, a la Parròquia de Sant Esteve de Granollers, tindrà lloc el concert El Messies de Händel, per part del Cor de Cambra de la Societat Coral Amics de la Unió.
Aquest espectacle de clàssica estava previst pel 10 de gener i per motius de la pandèmia ha estat ajornat fins aquest diumenge. Un concert per gaudir dels musics residents i del seu talent, així com dels reconeguts organistes Vicenç i Ignasi Prunés, que seran els encarregats d’arranjar i acompanyar la peça musical amb els orgues de la Parròquia de Sant Esteve de Granollers.
Aquest concert és una oda a la música clàssica i constarà d’una coneguda selecció de l’obra del compositor britànic, comptant amb la presència de la soprano Irene Mas, el tenor Jordi Casanova, el baríton Elías Benito i la mezzosoprano Anna Tobella.

Més informació: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/

Deixa un comentari