Publicat el 04/12/2014

Alba Cortés, Fanta Gassama, Nahawa Diarra i Nhug Bosch són quatre jugadores del Femení Maresme Bàsquet que han estat preseleccionades per representar Catalunya al pròxim campionat estatal de Minibàsquet, que tindrà lloc a San Fernando (Cadis) del 28 de març a l´1 d´abril de 2015.
Totes quatre són nascudes l´any 2002 i tres d´elles formen part d´aquest projecte des dels seus inicis, el març de 2010. La Regidoria d´Esports felicita el club i les jugadores i els desitja tots els encerts per aconseguir acabar formant part d´aquesta selecció catalana.
La feina feta a l´entitat des dels seus difícils inicis al març de 2010 comença a donar els seus fruits, com queda ben palès amb la recent convocatòria de quatre de les nostres jugadores a la Preselecció Catalana de Minibàsquet, d´on sortirà l´equip que representarà a Catalunya al pròxim campionat estatal que tindrà lloc a San Fernando (Cadis) del 28 de març a l´1 d´abril de 2015.
Les quatre jugadores locals seleccionades són: Alba Cortés, Fanta Gassama, Nahawa Diarra i Nhug Bosch;amb la particularitat que les tres primeres pertanyen al projecte Femení Maresme Bàsquet des de la seva fundació; la Nhug va ser la darrera en arribar, al setembre de 2013, provinent del Club Bàsquet Pineda.
A més, l´Alba Cortés és filla de Llavaneres, estudia a l´escola Labandària i és tot un referent per a tots els nens i nenes que practiquen el bàsquet com a activitat extraescolar en aquest centre educatiu de la nostra vila.
Les jugadores escollides per formar part de la Pre-selecció Mini Femenina dirigida pel seleccionador Enric González i les ajudants Santa Carrasco i Olga Vázquez són les següents: Andrea Aragón, Clara Díaz, Marta Rueda i Marta Urbano (Femení Sant Adrià); Nhug Bosch, Alba Cortés, Nahawa Diarra i Fanta Gassama (Femení Maresme), Alba Barneda (Basket Almeda), Gisela Sánchez (CBF Cerdanyola), Maria Vivet (Femení Osona), Anna Prim (CB Lleida), Paola Abad (Barça CBS), Alba Comas (JE Terrassa), Clara Garcia (CN Sabadell), Jana Serrano (Gramenet BC) i Claudia Soriano (Jesuïtes Gràcia Kostka).

Deixa un comentari