Publicat el 05/05/2022

La cursa, que tindrà lloc el diumenge 29 de maig, tindrà dos recorreguts: un de 10 quilòmetres, amb sortida a Montgat, i un altre de 5 quilòmetres, amb sortida al Masnou

 

 

 

Rafa Navarro, com a alcalde de Premià de Mar, Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, i Mercè Marín, com a alcaldessa accidental de Montgat, van signar el conveni de col·laboració entre els tres municipis per organitzar conjuntament la primera edició de la Cursa de la Dona 3 Viles.

La cursa, que tindrà lloc el diumenge 29 de maig, tindrà dos recorreguts: un de 10 quilòmetres, amb sortida a Montgat, i un altre de 5 quilòmetres, amb sortida al Masnou. Tots dos trajectes tindran la seva arribada al port de Premià de Mar.
El recorregut de la cursa transcorrerà per la carretera Nacional II.

Cada Ajuntament s’encarregarà dels aspectes organitzatius del tram de cursa que li correspon, mentre que les despeses es cobriran a parts iguals.

El conveni signat a l’Ajuntament de Premià de Mar reconeix la voluntat dels tres consistoris de sumar per aconseguir que l’esport sigui un espai on homes i dones assoleixin la plena igualtat.

Podeu consultar el reglament de la cursa i fer les inscripcions seguint l’enllaç.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Mar

 

Deixa un comentari