Publicat el 25/04/2016

Es tracta d’un vehicle elèctric que recorre tot el municipi amb l’objectiu de fer una tasca d’inspecció i, sempre que convingui i sigui possible, també una actuació immediata. 

En aquest sentit, el vehicle està preparat per  fer neteges puntuals amb aigua a pressió, recollir la brossa de fora els contenidors i petits mobles, eliminar taques d’oli i identificar grans mobles que s’hagin deixat al carrer.

La posada en marxa d’aquest servei forma part de les mesures impulsades des de la Regidoria de Medi Ambient per millorar la neteja viària. Aquestes mesures es van començar aplicar la tardor de l’any passat i estan centrades en tres eixos: la lluita contra l´incivisme, una millora de l´eficàcia del servei i la resolució de temes conflictius.

El vehicle de neteja itinerant funciona de dilluns a diumenge, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h.

D’altra banda, cal recordar que l’Ajuntament disposa de l’aplicació Premià Actua: (http://www.premiactua.cat/Index.asp?lng=es), pensada perquè la ciutadania pugui comunicar totes aquelles incidències  relacionades amb la neteja viària i recollida de la brossa, avaries d’enllumenat públic, neteja de platges o senyalització viària.

Deixa un comentari