Publicat el 10/03/2021

L’apagada lumínica està convocada per dissabte 27 de març de 20.30 a 21.30 hores, i es demana a la població que hi contribueixi apagant també els llums

Dissabte 27 de març, de 20.30 a 21.30 hores, tindrà lloc l’apagada lumínica que impulsa a nivell mundial l’organització no governamental WWF sota el lema L’Hora del Planeta. L’Ajuntament de Premià de Dalt s’ha adherit un any més a la iniciativa, que vol conscienciar veïns i veïnes, empreses i organitzacions sobre el problema del canvi climàtic i els impactes que ja s’estan produint al planeta.

L’Ajuntament apagarà els llums de la plaça de la Fàbrica i convida la ciutadania a fer el mateix per a participar del major moviment mundial contra el canvi climàtic i la pèrdua de la biodiversitat.

L’Hora del Planeta és una campanya de WWF que va començar el 2007 a Sidney, Austràlia, amb el gest simbòlic d’apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Anys després, s’ha convertit en la iniciativa mundial en defensa del medi ambient i una crida a mobilitzar-se i a actuar de manera constructiva en defensa del nostre amenaçat Planeta.

 

Deixa un comentari