Premià de Dalt posa en marxa el Dia de la Tapa a partir del proper dissabte 6 d’octubre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/10/2018

Cada primer dissabte de mes, restaurants i bars del municipi de Premià de Dalt proposaran a qui ho desitgi degustar l’oferta de les seves tapes. La tapa i la beguda tindran un preu de 3 euros.

Premià de Dalt fa una aposta decidida per potenciar el consum de les tapes en els establiments d’aquesta localitat del Baix Maresme i posa en marxa una suggeridora iniciativa gastronòmica, el Dia de la Tapa. Aquesta proposta començarà el proper dissabte 6 d’octubre i seguirà fent-se el primer dissabte de cada mes.

El Dia de la Tapa de Premià de Dalt posarà a l’abast dels consumidors una tapa i una beguda (cervesa o refresc) a un preu excepcional de 3 euros.

Els establiments que participaran en la iniciativa i en els quals es podrà prendre una tapa de 10 a 14 h són: Bar-Terraza La Petanca (Torrent de Santa Anna, s/n), Restaurant Avenida (Av. Sant Pere, 6), La Piazza de Dalt (Plaça de la Fàbrica, 2), Restaurant Can Martí (Masia Can Martí, s/n), Primer Express Frankfurt (Plaça de la Fàbrica, 2, local 7), Restaurant El Balcó de Premià de Dalt (Torrent de Mateu Mas, 31) i Bar Restaurant El Polígon (Carrer Ponent, 15).

D’altra banda, es podrà prendre la tapa de 17 a 20 h als següents establiments: El Caliu (Carrer Bonavista, 1), Bar restaurant Sant Jaume (Riera de Sant Pere, 157), Pamsucre (Passatge Sant Josep, 1) i El Celleret (Passatge de la Cooperativa, 26).

Deixa un comentari