Publicat el 22/05/2020

A partir de divendres 22 de maig, i fins al 2 de juny, estarà obert el període de preinscripcions pel curs 2020-2021 de l’Escola Municipal de Música

La preinscripció l’han de formalitzar els alumnes nous que volen accedir per primera vegada a l’escola, els alumnes del centre que trien instrument per primera vegada, els que volen canviar d’instrument, els que volen triar un segon instrument i aquells estudiants que volen accedir a un curs de curta durada.

Els tràmits de la preinscripció es faran de forma telemàtica a través de la pàgina web de l’Escola (https://emusica.pdm.cat/). A l’enllaç de la preinscripció hi haurà el formulari del programa Gwido que s’haurà d’emplenar i validar.
L’adreça de correu electrònic emusica@premiademar.cat estarà a disposició de les famílies per atendre possibles dubtes sobre els tràmits a realitzar.

Un cop fetes les preinscripcions, el calendari serà el següent:

·  Del 4 al 9 de juny: proves de nivell pels alumnes nascuts l’any 2012 o amb anterioritat. Aquestes proves tenen com a finalitat la ubicació de l’alumne/a nou dins del curs i nivell segons la seva edat i els seus coneixements musicals.

·  10 de juny: resolució provisional d’admesos, exclosos i alumnes que queden en llista d’espera que serà notificada mitjançant publicació a la web de l’Escola de Música.

·  Del 10 al 18 de juny: presentació de possibles reclamacions a l’Oficina Virtual d’Atenció al ciutadà: (https://www.epremia.net/ovac/catala/VisorITs/24891A1DA10F4DF6B76E636E84F11358.asp). En cas de dubtes amb el tràmit de reclamació, es pot contactar amb el servei OAC360º

·  19 de juny: resolució definitiva d’admesos, exclosos i alumnes que queden en llista d’espera.

Deixa un comentari