Publicat el 14/04/2018

A més d’oferir informació turística als visitants, aquest espai serà el punt de sortida de les renovades rutes teatralitzades al Castell de Burriac.

La Font Picant és un dels punts de referència de Cabrera de Mar pel que fa a l’afluència de visitants. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament del municipi, s’ha obert un nou punt d’informació turística en aquest indret que oferirà servei els dissabtes i diumenges de 9 a 14 h. Les persones que en facin ús tindran a la seva disposició la informació turística necessària referent a senderisme, natura, patrimoni cultural o rutes, entre d’altres aspectes.

D’altra banda, aquest punt serà també la sortida de les rutes teatralitzades que es realitzen de manera periòdica al Castell de Burriac. Precisament, aquestes rutes han estat objecte recentment d’un increment de la seva freqüència a més d’haver-se millorat l’escenografia i el format. Amb aquesta proposta, ideal per a tota la família, aquells amb major capacitat de participació poden fins i tot formar part de l’activitat disfressats de cavallers.

 

Deixa un comentari