Publicat el 16/02/2018

El punt és visible pels vehicles elèctrics que circulen per la N- II ja que està situat a la part alta del carrer Sant Joan i davant del Mercat Municipal.

Des d’aquesta setmana, Calella disposa d’un punt de càrrega per a cotxes elèctrics que permet la connexió de dos vehicles de manera simultània. El punt es pot veure des de la N-II ja que està situat a la part alta del carrer Sant Joan i davant del Mercat Municipal.

Els usuaris podran accedir a la xarxa de manera gratuïta però hauran de pagar la zona blava per estacionar el cotxe durant un màxim de dues hores. Així, les dues places de zona blava passaran a ser exclusives per a ús de vehicles elèctrics.

Per a utilitzar el punt de càrrega caldrà tenir una targeta RFID que es pot sol·licitar a Gestvia o disposar de la targeta expedida per qualsevol altre municipi adherit a l’Aliança de Municipis per a la Interoperabilitat. Així mateix, des d’ara, Calella apareix a les guies i mapes de municipis amb punts de càrrega elèctrica com Electromaps.

La instal·lació ha tingut un cost de 15.000,00 € (+ IVA) i ha estat en part subvencionada per l’Institut Català d’Energia dins del Pla d’Acció per al Desplegament d’Infraestructures de Recàrrega per als vehicles elèctrics a Catalunya (PIRVEC 2016-2017).

Deixa un comentari