Publicat el 03/10/2014

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Ricard Font, i el director general de l’empresa Varador 2000, Xiqui Mas, han signat l’acord per impulsar la gestió de la dàrsena del port de Mataró destinada a grans eslores. Aquest projecte dóna valor afegit al sector nàutic català, impulsarà el turisme i crearà riquesa i ocupació en el territori.
El procés d’adjudicació de la dàrsena situada a l’interior del moll de ponent del port de Mataró s’ha dut a terme per concurs públic. Així, la concessió administrativa s’ha atorgat a l’empresa Varador 2000, l’única oferta presentada. Aquesta empresa ja ha gestionat l’espai durant els darrers tres anys amb el nom comercial de Mataró Marina Barcelona, mitjançant autorització administrativa. Ara, l’empresa ha de desenvolupar un projecte per crear la dàrsena de grans eslores del futur.
Tal com expliquen, amb l’acord es manté un espai per a les cinc embarcacions de pesca que tenen com a port base Mataró. Així, la pesca tindrà 30 metres lineals al moll de Ribera i 30 metres més al moll del Varador per amarrar les seves embarcacions. També disposarà d’un espai a l’edifici de serveis, un espai de terra per als estris de pesca, places d’aparcament i l’ús compartit de l’accés i de la rampa

Deixa un comentari