Publicat el 01/06/2020

La Biblioteca ha reprès  part de l’activitat presencial coincidint amb l’entrada a la fase 1 del desconfinament i després de 10 setmanes de portes tancades però molta activitat a les xarxes

La Biblioteca can Manyer ha reprès la seva activitat presencial aquesta setmana setmana, però només per oferir servei de préstec amb cita prèvia i retorn de documents mitjançant la bústia de devolucions. Consulteu les condicions al web: http://www.vilassardedalt.org/document.php?id=13340. A partir d’ara, la desescalada del confinament marcarà el ritme amb què la biblioteca anirà recuperant serveis fins a poder assolir una certa normalitat en el seu funcionament, sempre garantint el compliment de totes les mesures de seguretat i normes d’higiene.

Durant aquestes setmanes de confinament, l’activitat de la biblioteca ha continuat, en la mesura del possible, mitjançant les xarxes socials i les plataformes digitals. Els clubs de lectura, tant d’adults com d’infants, han seguit en contacte, i s’ha ofert un ampli ventall d’activitats i propostes online.
Amb la voluntat de seguir donant servei als usuaris i a tota la gent del poble, el personal de la biblioteca segueix molt actiu a les xarxes socials, promovent la lectura amb recomanacions periòdiques, narració de contes, espai de trobada virtual del club de papiroflèxia, i plantejament de reptes culturals i literaris, entre d’altres.

L’última novetat de la biblioteca és l’estrena aquesta setmana dels “Contes de bona nit” al canal de Youtube, en què el personal de la biblioteca ofereix cada dia a les 20.30 h, de dilluns a divendres, la narració d’un conte curt per abans d’anar a dormir. Una  proposta per a famílies amb infants i/o per a qualsevol persona a qui li agradi que li expliquin un conte.

Podeu seguir tota l’actualitat de la Biblioteca can Manyer a les xarxes socials:
Instagram: @bibliomanyer
Twitter: @BiblioManyer
Facebook: Biblioteca Can Manyer
Youtube: Biblioteca Can Manyer

 

Deixa un comentari