Publicat el 16/06/2017

Demà dissabte 17 de juny tindrà lloc la Impalada 2017. Aquesta cita, al voltant de la mítica moto, es celebrarà en l’espai del Port de la capital del Maresme.

L’edició d’aquest any de la Impalada segueix un procediment organitzatiu similar al de darreres edicions.

Els promotors de l’activitat expliquen que les places són limitades i, per raons de logística, no poden admetre més inscripcions un cop tancades. Enguany, a més, ofereixen la possibilitat de reservar un espai d’aparcament per a les persones que hi assisteixin amb remolc o furgoneta. D’altra banda, l’Hotel Atenea, ubicat al port de Mataró, ha ofert habitacions amb un 10% de descompte per als participants de la trobada.

Els promotors de la iniciativa, aniran publicant a www.motoclubimpala.com/impalada totes les informacions d’interès al voltant de la festa. També al web de l’entitat i a la página de Facebook.

Pel que fa a l’horari d’activitats de demà dissabte, és el següent:

  • De 7’30 a 8’15h es farà l’entrega d’acreditacions i material, al Port de Mataró.
  • De 8 a 8’45h, l’esmorzar de la Pastisseria Uñó i degustació de Cafès Solé.
  • A les 8’45h, Briefing i foto oficial.
  • A les 9h, inici de la ruta.
  • De 12 a 12’45h, degustació de Galetes Trias, a Arbúcies.
  • A les 14’30h, dinar a l’Hotel Atenea.

D’altra banda, la ruta que segueix la Impalada 2017, buscant les carreteres adequades per a aquest tipus de motos, será d’uns 160 km, amb sortida i arribada a Mataró.

El tradicional encontre dels amants de la Montesa Impala porta més de 25 edicions amb una fórmula ben consolidada: el recorregut per carreteres on aquestes motos poden mostrar totes les seves virtuts. L’única condició és anar al damunt d’una Impala.

L’organització del Moto Club Impala sol tenir molta cura en els detalls i s’acaben reunint més de 200 motos d’aquestes característiques, tot un espectacle per on passa.

La Montesa Impala és el model amb més èxit i popular de tota la producció de Montesa. Les múltiples versions que es van fabricar sumen de 55.000 unitats produïdes, del 1962 al 1972, sense comptar el remake batejat com Impala 2, fabricat entre el 1982 i 1988.

Milers d’Impales campen avui en dia per les carreteres. Algunes impecablement restaurades, d’altres lluint la pàtina que deixen dècades de serveis prestats.

 

Foto: Un moment de l’acte de presentació de la Impalada 2017.

 

Deixa un comentari